Fagiano alla Contadina: Bażant w stylu rolnika

Fagiano alla Contadina: Bażant w stylu rolnika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Fagiano alla Contadina: Bażant, Farmer Style spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 151 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, tłuszcz z powrotem, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak jak zrobiłaby żona rolnika: Pollo alla Contadina, Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, oraz Gulasz z dyni po argentyńsku z serem farmerskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ćwierć ptaki i doprawić solą i pieprzem. W 14 do 16-calowej patelni, podgrzać lardo na dużym ogniu. Podsmażamy drób ze wszystkich stron, następnie wyjmujemy na talerz i rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę, szałwia, liście laurowe, czosnek, i rozmaryn i gotować na dużym ogniu 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Dodać bulion i pomidory, doprowadzić do wrzenia i powrócić drobiu na patelnię, każdy kawałek zawinięty w pancetta (zabezpieczyć wykałaczką, jeśli to konieczne). Zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, 30 minut, lub aż soki uruchomić jasne z kawałka ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
DróbDrób
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Kawałki ptaków wyjąć na półmisek, sprawdzić sos do przyprawiania, wymieszać z natką pietruszki i łyżką na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn