Fagiano alla Contadina: Bażant w stylu rolnika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Fagiano alla Contadina: Bażant, Farmer Style spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 151 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, tłuszcz z powrotem, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak jak zrobiłaby żona rolnika: Pollo alla Contadina, Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, oraz Gulasz z dyni po argentyńsku z serem farmerskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwierć ptaki i doprawić solą i pieprzem. W 14 do 16-calowej patelni, podgrzać lardo na dużym ogniu. Podsmażamy drób ze wszystkich stron, następnie wyjmujemy na talerz i rezerwujemy.
Dodaj cebulę, szałwia, liście laurowe, czosnek, i rozmaryn i gotować na dużym ogniu 5 protokół.
Dodać bulion i pomidory, doprowadzić do wrzenia i powrócić drobiu na patelnię, każdy kawałek zawinięty w pancetta (zabezpieczyć wykałaczką, jeśli to konieczne). Zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, 30 minut, lub aż soki uruchomić jasne z kawałka ptaka.
Kawałki ptaków wyjąć na półmisek, sprawdzić sos do przyprawiania, wymieszać z natką pietruszki i łyżką na kawałki.