Etiopska smażona jagnięcina lub wołowina

Etiopska smażona jagnięcina lub wołowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Etiopii smażoną jagnięcinę lub wołowinę spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz cebulę, paprykę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Etiopski Gulasz Jagnięcy Przyprawiony, Erytrejsko-etiopski gulasz wołowy-Tsebhi Sgan lub Key Wet, oraz Etiopska uczta: mielony gulasz wołowy, zielenina i chleb Teff (Minchet Abish, Ye ' Basza Gomen i Ingera).
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn