Escarole i zupa fasolowa
Need a zupa bezglutenowa? Escarole i zupa fasolowa może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej soli, fasola cannellini, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Escarole i zupa fasolowa, V8 Escarole i zupa z białej fasoli, oraz Zupa z białej fasoli i Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 15 sekund.
Dodaj escarole i saute aż zwiędnie, o 2 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, fasolę i parmezan. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są podgrzewane przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Zupę pokroić w 6 miseczek.
Mżawka 1 łyżeczka oliwy z oliwek extra-virgin na każdym.