Enchiladas De Pollo Con Salsa Tomatillo

Enchiladas De Pollo Con Salsa Tomatillo
Enchiladas De Pollo Con Salsa Tomatillo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 48 centów za porcję. Jeśli masz tazas de agua, tazas de queso Monterey Jack land O lakes, cucharaditas de jalapeños en lata, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z landolakes.com posiada 4 wentylatory. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Verde-zielony sos Tomatillo do Enchiladas, Serowe enchilady z indyka Rocco Dispirito z salsą Tomatillo, oraz Enchiladas z kurczakiem, kukurydzą i czarną fasolą z salsą Tomatillo.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia17
Magazyn