Egzotyczna kapusta indyjska może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 220 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mieloną kurkumę, nasiona kozieradki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Zielona Kapusta Indyjska, oraz Kapusta Indyjska Przyprawiona są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Podsmażyć imbir i pieprz serrano przez około jedną minutę, aż zmiękną. Przyprawić kminkiem, kminkiem, koprem włoskim, musztardą, kozieradką, kurkumą i asafoetidą; gotować do pachnącego, około 20 do 30 sekund. Wymieszać w strąkach kardamonu i kapusty. Doprawić solą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
Kardamon
Asafoetida
Kurkuma
Na 1 Ananasa
Nasiona Kminku
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wlać wodę i sok z limonki, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Fasolę zalać kapustą, przykryć i gotować dodatkowe 2 minuty do odgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Zdjąć pokrywkę i gotować na wolnym ogniu, aż płyn się wchłonie, około 1 do 2 minut.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.