Łatwy Bacalao-portorykański gulasz rybny wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 28 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 45. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, oliwki nadziewane pimento i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny, Portorykański gulasz rybny (bacalao), oraz Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni o wysokiej wielkości lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj ryby, pomidory i ich soki, chile pieprz, kolendra, oliwki, kapary, oregano i sól; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
5
Dodać do 1/2 szklanki wody, jeśli mieszanina wydaje się sucha. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Zdjąć z ognia.
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, w razie potrzeby przyozdobione awokado.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.