Duszony koper włoski i cebula z imbirem

Duszony koper włoski i cebula z imbirem
Duszony koper włoski i cebula z imbirem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, mieloną kurkumę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Duszony Koper Włoski, Marchew I Cebula Perłowa, Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem i karmelizowaną cebulą, oraz Duszona Marchewka, Czerwona Cebula I Papryka Z Imbirem, Limonką &.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn