Dilly Deviled Eggs
Dilly Deviled Eggs to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 102 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką ogórek, sól, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Dilly Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs-inspirowane Indianami deviled eggs zawierają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, oraz Jajecznica Dilly.
Instrukcje
Połącz ogórek i sól; odstawić na 15 minut.
Dobrze odcedź i wyciśnij nadmiar płynu; odstawić. Pokrój jajka wzdłuż na pół; usuń żółtka i odłóż białka na bok. W misce zetrzyj żółtka; wymieszać ze śmietaną i koperkiem.
Dodaj ogórek. Równomiernie napełnij białka jaj.
W razie potrzeby udekoruj koperkiem i/lub natką pietruszki. Schłodź do podania.