Deep Dish włoska kiełbasa i Pieczarkowa Pizza
Deep Dish włoska kiełbasa i Pieczarkowa Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 2116 kalorii, 93g białka, oraz 120 g tłuszczu. Jeśli masz kiełbasę, sól, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Deep Dish Pizza, Kiełbasa, Cebula I Pieczarki Deep Dish Pizza, oraz Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe.
Instrukcje
Do ciasta: drożdże i cukier rozpuścić w ciepłej wodzie w małej misce; odstawić 5 minut.
Mąkę i sól wymieszać w robocie kuchennym.
Dodać mieszaninę drożdży i pulsować tylko do zwilżenia. Podczas pracy maszyny wlej olej przez rurę zasilającą i przetwarzaj, aż ciasto zacznie opuszczać boki miski i utworzy kulkę. Wyjąć ciasto z procesora i ugniatać ręcznie przez 1 minutę na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić kulkę ciasta w naoliwionej małej misce, obracając się do góry oleju. Przykryć czystym ręcznikiem kuchennym i odstawić na 30 minut lub do podwójnej wielkości.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Lekko olej 10-calowy talerz do pizzy deep dish lub patelnię bezpieczną dla piekarnika. Naciśnij ciasto wzdłuż dna i około 1 cala się boki patelni zrobić podniesioną krawędź.
Piec przez 10 minut lub do lekko rumiane.
Podczas pieczenia skorupa, gotować kiełbasę na średnim ogniu w dużej patelni przez 8 do 10 minut lub aż kiełbasa jest w pełni gotowane, często mieszając.
Odcedzić tłuszcz. Odstawić do użycia.
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wytrzyj wszelkie rozpryski oleju chusteczkami dezynfekującymi Clorox®*. Po zakończeniu przemyć ręce.]
Wyjmij skórkę z piekarnika i nakłuj widelcem wszelkie pęcherzyki powietrza. Łyżka sosu do pizzy na skorupie, równomiernie rozprowadzając. Top z gotowaną kiełbasą, pieczarkami i serami mozzarella i parmezan.
Piec pizzę przez 15 minut więcej lub do krawędzi skorupy jest złoty i ser topi.
Pokroić na 8 klinów do podania.