Cytrynowy Guacamole

Cytrynowy Guacamole
Przepis cytrynowy Guacamole jest gotowy w około 13 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 281 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, liście kolendry, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Awokado przeciąć na pół, usunąć pestki i miąższ zgnieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać sok z cytryny i sól morską, do smaku. Składniki rozgnieść widelcem, zachowując konsystencję lekko grubą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
3
Wymieszać w pomidorze, cebula, i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Umieść żeliwną patelnię na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, włóż tortillę kukurydzianą i gotuj, aż tortilla zostanie podgrzana i zmięknie, około 30 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozłóż część guacamole na rozgrzaną tortillę, złóż na pół i natychmiast zjedz. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn