Cytrynowo-Glazurowany Bochenek Imbiru
Cytrynowo-glazurowany Bochenek imbiru wymaga ok. 1 godzina i 11 minut od początku do końca. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, mąkę, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Glazurowany Cytrynowy Bochenek Cukinii, LEMON-GLAZED EGGNOG LOAF, oraz Szkliwione Ciasto Wielkanocne Z Cytryną.
Instrukcje
Ubij masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, imbir i wanilię; dobrze ubić.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąki połączyć, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodać mieszankę mąki i jogurt na przemian do mieszaniny cukru, kończąc mieszanką mąki.
Wlać ciasto do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 57 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty.
W małej misce wymieszać cukier puder i sok z cytryny; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozprowadzić na wierzchu bochenka i ostudzić na patelni na stojaku z drutu.