Crostini Alla Romana

Crostini Alla Romana
Crostini Alla Romana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten hor d ' oeuvre ma 2457 kalorii, 97g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 11,49 zł / porcja, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka mozzarelli, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gnocchi Alla Romana, Manicotti Alla Romana, oraz Spiedini Alla Romana podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ułożyć plasterki ciabatty na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec do momentu aż będzie chrupiący i złoty na brzegach, około 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjmij chleb z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść plasterki prosciutto i mozzarellę na tostach crostini i wróć do piekarnika, aby stopić ser, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Krakersy TostoweWłoskie Krakersy Tostowe
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ProsciuttoProsciutto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W międzyczasie połącz masło i liście szałwii w małym rondlu na średnim ogniu. Gotuj, aż masło się rozpuści i zacznie brązowieć w plamach, a liście szałwii będą chrupiące, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Przełóż crostini na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
11
Crostini skropić masłem szałwiowym i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn