Crostini Alla Romana
Crostini Alla Romana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten hor d ' oeuvre ma 2457 kalorii, 97g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 11,49 zł / porcja, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka mozzarelli, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gnocchi Alla Romana, Manicotti Alla Romana, oraz Spiedini Alla Romana podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułożyć plasterki ciabatty na blasze wyłożonej pergaminem.
Piec do momentu aż będzie chrupiący i złoty na brzegach, około 8 minut.
Wyjmij chleb z piekarnika.
Umieść plasterki prosciutto i mozzarellę na tostach crostini i wróć do piekarnika, aby stopić ser, około 8 minut.
W międzyczasie połącz masło i liście szałwii w małym rondlu na średnim ogniu. Gotuj, aż masło się rozpuści i zacznie brązowieć w plamach, a liście szałwii będą chrupiące, około 5 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika.
Przełóż crostini na talerz.
Crostini skropić masłem szałwiowym i podawać natychmiast.