Crockpot Halibut W Białym Sosie Z Broccolini

Crockpot Halibut W Białym Sosie Z Broccolini
Crockpot halibut w białym sosie z Broccolini może być tylko danie główne szukasz. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 30,31 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1401 kalorii. Ten przepis z crockpot365.blogspot.com posiada 4 wentylatory. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, halibut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Grillowany Halibut z sosem z białego wina, oraz Smażony Halibut z Haricots Vert, szalotki i sosem z białego wina.

Instrukcje

1
Dzień 274.Dzień dobry! Zrobiłam halibuta w białym sosie na niedzielny lunch. To było dobre!!Naprawdę nie sądzę, że wrócę do kuchenki lub piekarnika - - - to po prostu zbyt łatwe w crockpot i nie mogę się przeboleć bez zapachu ryby.Składniki.24 uncje halibut (lub inne białe ryby, takie jak tilapia lub filet z podeszwy) 2 łyżki mąki uniwersalnej (jesteśmy bezglutenowe, więc użyłem mieszankę mąki GF) 1 łyżka białego cukru1 / 4 szklanka masła, roztopione1 / 3 szklanka białego wina (lub można użyć bulionu z kurczaka) 2/3 szklanka mleka (mój był bez tłuszczu) 2 cytryny, 1 juiced, 1 do dekoracji-folia aluminiowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
HalibutHalibut
TilapiaTilapia
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
SolaSola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Wskazówki.Masło mikrofalowe w szklanej misce i ubić mąkę. W osobnej misce, połączyć mleko i białe wino. Powoli dodaj mieszaninę mąki do mleka i wina, mieszając cały czas. Wyciśnij cytrynę. Jeśli zbyt szybko wrzucisz zimne mleko i wino do mieszanki mąki, mąka i masło ponownie się rozdzielą, a masło stwardnieje i utworzy dziwne, ponure grudki, które wypłyną na powierzchnię.Zapytaj, skąd to wiem...
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać cukier do mieszanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Ułóż długość folii na blacie kuchennym i umieść rybę na środku. Łyżka sosu na wierzchu. złóż folię i zaciśnij krawędzie. Opłucz brocollini pod zimną wodą i umieść na oddzielnej długości folii, a następnie złóż na folii, aby utworzyć osobne, całkowicie zamknięte opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Połóż to na rybie.Przykryj powolną kuchenkę i gotuj na wysokiej wysokości przez około 2 godziny lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.Werdykt.Podobało mi się to, i dodałem trochę soli i trochę dodatkowej cytryny przy stole. Chociaż ugotowałem brocollini osobno, myślę, że gdybyś chciał zrobić tylko jedno opakowanie, byłoby dobrze, aby wrzucić wszystko do tej samej folii.Fish in the crockpot is WONDERFUL!
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawSos
Magazyn