Crab Rangoon I

Crab Rangoon I
Crab Rangoon i może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 483 kalorii, 16G białka, oraz 35g tłuszczu. Ten przepis pescatarian serwuje 10 i kosztuje $1.9 za porcję. Jeśli masz pod ręką korzeń imbiru, olej, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. 90 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Crab Rangoon (wontony z nadzieniem z kraba i serka śmietankowego), Crab Rangoon (wontony z nadzieniem z kraba i serka śmietankowego), oraz Crab Rangoon.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej ciężkiej patelni lub frytkownicy do 360 stopni F (180 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
PatelniaPatelnia
2
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, sos sojowy, imbir, czosnek, pietruszkę, kolendrę i mięso kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
CrabmeatCrabmeat
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść 1/2 do 1 łyżeczki mieszanki serka śmietankowego na środku każdego opakowania wonton. Złóż opakowanie won ton na farsz, aby utworzyć trójkąt lub półksiężyc, w zależności od kształtu zakupionych opakowań won ton. Zwilż krawędzie niewielką ilością wody i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Serek śmietankowySerek śmietankowy
FarszFarsz
WodaWoda
4
Umieść przygotowane wygrane Tony pod lekko wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do smażenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Dodaj 3 lub 4 wontony do gorącego oleju i gotuj na złoty kolor, obracając raz. Odłóż na ręczniki papierowe do odsączenia. Powtarzaj, aż wszystkie wontony zostaną usmażone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Krab w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Cipriani Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn