Ciasto z łososiem Cajun z cytrynowo-czosnkowym Aioli
Ciasto z łososiem Cajun z cytrynowo-czosnkowym Aioli może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz różowego łososia w wodzie, oleju canolan, soku z cytryny i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z tuńczykiem z czosnkiem cytryna Aioli, Ciasta Krabowe Z Sosem Cytrynowo-Czosnkowym Aioli, oraz Serowe Ciasta Quinoa Z Pieczonym Czosnkiem I Cytryną Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować aioli, połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić.
Aby przygotować ciasto, połącz łososia i kolejne 5 składników (przez musztardę) w średniej misce. Podzielić mieszaninę łososia na 8 równych porcji, kształtując każdą porcję w patty (1/2-cal-gruby). Dredge paszteciki w 1/2 szklanki bułki tartej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Umieścić paszteciki na patelni; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane i ogrzane przez.
Podawać aioli na łososia.