Ciasto Z Lodami Z Konikiem Polnym
Ciasto lodowe z konikiem polnym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka lodów vanillan, crème de cacao, Creme marshmallow i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasto Z Lodami Z Konikiem Polnym.
Instrukcje
Połączyć okruchy i masło w małej misce; mieszać widelcem, aż wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej miski sprężynowej. Wyluzuj.
Połączyć mleko i krem prawoślazu w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta, mieszając raz.
Dodać crme de menthe, crme de cacao i ubitą polewę, mieszając do wymieszania.
Lody rozprowadzić na przygotowanej patelni; top z mieszaniną prawoślazu. Zamrozić co najmniej 6 godzin.
Przed podaniem skropić syropem czekoladowym.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.