Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Black Forest Cake II. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 3,14 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 34g tłuszczu i w sumie 838 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś wiśnie bing, mąkę, tłuszcz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 417 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Z łyżką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak ciasto schwarzwaldzkie bez jajek, jak zrobić ciasto schwarzwaldzkie, Ciasto Schwarzwaldzkie, oraz Ciasto Schwarzwaldzkie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż DNA dwóch 8-calowych okrągłych patelni kółkami z pergaminu. Przesiej mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę soli. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Kremowy tłuszcz i cukier na lekką i puszystą masę. Ubij jajka i wanilię. Ubij w mieszance mąki, na przemian z maślanką, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Miód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wlać do 2 okrągłych 8-calowych patelni.
4
Piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Usuń papier z ciast.
6
Przetnij każdą warstwę na pół, poziomo, tworząc łącznie 4 warstwy.
7
Posyp warstwy 1/2 szklanki kirshwasser.
8
W średniej misce posmaruj masło, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dodaj cukier cukierniczy, szczyptę soli i kawę; ubijaj do uzyskania gładkości. Jeśli konsystencja jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżeczek soku wiśniowego lub mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sok Wiśniowy
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Rozłóż pierwszą warstwę ciasta z 1/3 nadzienia. Na wierzch z 1/3 wiśni. Powtórz z pozostałymi warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
11
W osobnej misce ubij śmietanę na sztywne szczyty. Ubij 1/2 łyżeczki wanilii i 1 łyżkę stołową kirshwasser. Mróz wierzch i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Ciasto Schwarzwaldu w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Riesling. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "