Ciasto Orkiszowe Pizza Z Koprem, Prosciutto I Jabłka Przepis

Ciasto Orkiszowe Pizza Z Koprem, Prosciutto I Jabłka Przepis
Orkiszowa Pizza z koprem włoskim, Prosciutto i przepis na jabłka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 989 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.41 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka śmietany, grubej mąki kukurydzianej, soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Orkiszowe Pizza Z Koprem Włoskim, Prosciutto I Jabłkami, Ciasto orkiszowe Pizza z koprem włoskim, Prosciutto i jabłkami, oraz Pizza z pieczarkami Portobello ze skórką orkiszową dla podobnych receptur.

Składniki

21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikapary odsączone nonpareilkapary odsączone nonpareil4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruba mączka kukurydziana, jeśli używa się skórki do pizzyGruba mączka kukurydziana, jeśli używa się skórki do pizzy1Duże2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku1cebula kopru włoskiego, połówkowa wzdłuż, rdzeniowa i bardzo cienko pokrojona w plastrycebula kopru włoskiego, połówkowa wzdłuż, rdzeniowa i bardzo cienko pokrojona w plastry1Granny Smith jabłko, połówki, rdzeń, i pokrojone bardzo cienkoGranny Smith jabłko, połówki, rdzeń, i pokrojone bardzo cienko2(zima)olej lniany lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaolej lniany lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej lniany lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do szczotkowaniaOlej lniany lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do szczotkowania113Orzechy dowolne (posiekane)cienko pokrojone prosciutto, pocięte poprzecznie na paski o szerokości 1/2 calacienko pokrojone prosciutto, pocięte poprzecznie na paski o szerokości 1/2 cala11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.sól morska drobnasól morska drobna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser ricotta pełnotłustyser ricotta pełnotłusty2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe227Orzechy dowolne (posiekane)szklanki mąki orkiszowej pełnoziarnistejszklanki mąki orkiszowej pełnoziarnistej11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn