Ciasto czekoladowe Budyniowe w cieście Samoas Cookie
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 374 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, kokos, pudding czekoladowy instant, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 297 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Usuń ciasteczka z ich opakowania. Rezerwuj 4-6 z nich, aby później udekorować wierzch ciasta. Resztę zmiażdżyć na dość drobne okruchy(będzie to niechlujne i lepkie z powodu karmelu).
Wymieszać okruchy cookie i stopionego masła, aż dobrze wymieszane . Wciśnij mieszankę do 9-calowego smarowanego talerza ciasta (potrzebujesz więcej masła lub skrócenia, aby go posmarować, ponieważ karmel z ciastek sprawi, że przykleją się do patelni!). Możesz najpierw zmoczyć lub zmoczyć ręce, ponieważ ten biznes robi się lepki.
Piec w temperaturze 191° przez 5-7 minut. Schłodzić przez co najmniej godzinę lub do momentu, gdy powłoka osiągnie temperaturę pokojową. Możesz włożyć go do lodówki, aby schłodzić się szybciej.
Wymieszaj budyń z zimnym mlekiem zgodnie z instrukcją opakowania (Możesz również użyć pół na pół, aby uzyskać jeszcze bardziej dekadencki efekt końcowy). Po połączeniu, złożyć w tosty Kokosowe.
Za pomocą szpatułki rozłóż nadzienie na ciasto. Ta ilość powinna łatwo wypełnić skorupę ciasta; jeśli masz jakieś dodatkowe, użyj go jako nadzienie do ciasta lub zrobić kilka kubków budyniu.
Pozostaw zestaw do napełniania w lodówce na co najmniej 2 godziny.
W razie potrzeby, top z bitą śmietaną bezpośrednio przed podaniem.
Udekoruj pozostałymi Samoa ciasteczkami.