Posypane Puree Ziemniaczane

Posypane Puree Ziemniaczane
Posypane puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 178 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jeśli masz pietruszkę, odtłuszczone mleko, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Spaghetti Posypane, oraz Kiełki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać ziemniaki, kalafior, czosnek i marchew. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
3
Drenaż.
4
Dodać mleko, masło, sól i pieprz. Beat until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
MlekoMleko
5
Posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn