Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym)
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym) może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, pieprz, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa z sosem Pebre, Chilijski Pebre-Salsa Cilantro, oraz Salsa Chilijska Cilantro (Pebre).
Instrukcje
Umieść dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj pokrojoną cebulę i cukier; przykryć i gotować 10 minut lub do złotego koloru, często mieszając. Trzymaj ciepło.
Polędwiczki pokroić wzdłuż ziarna na 6 nawet steki.
Umieść 1 stek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do równej grubości za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Powtórz procedurę z pozostałymi stekami.
Połącz sól i następne 4 składniki (sól przez kminek). Rozetrzyj mieszaninę soli po obu stronach steków.
Umieść steki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Top każdy stek z mieszanki cebuli; skropić każdy z 1 łyżką Pebre.