Chudy Tarta Jagodowo-Cytrynowa
Chuda tarta jagodowo-cytrynowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 195 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka złota mąka, śmietana, produkt jajeczny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chudy Bez Pieczenia Cytrynowy Sernik Jagodowy, Tarta Cytrynowo-Jagodowa, oraz Tarta cytrynowo-jagodowa.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w średniej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż puszyste. Ubić w produkcie jajecznym do wymieszania. Ubij w mące, aż ciasto uformuje się. Naciśnij mocno ciasto w dolnej i górnej części niełuskanej 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Dno dokładnie nakłuć widelcem.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru. Jeśli crust puffs w centrum, ukłuć widelcem. Schłodzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
W małej misce ubić twarożek cytrynowy i śmietanę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Rozłóż równomiernie na skórce. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Tuż przed podaniem polej jagodami.