Galaretka Z Pieprzem Po Duńsku
Galaretka pieprzowa duńska wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz serek, jajko, półksiężyc bułki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Galaretka Z Pieprzem Po Duńsku, Cynamonowo-cukrowa Skórka Serek śmietankowy i galaretka Duńskie kwadraty, oraz Galaretka Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń 1 puszka ciasta półksiężycowego na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na 2 kawałki, oddzielając na środku perforacji. Naciśnij każdy kawałek w 7-calowy kwadrat. Przynieś rogi do środka, częściowo zachodzące na siebie; delikatnie naciśnij rogi w centrach za pomocą kciuka, tworząc małe wcięcie. Powtórz proces z pozostałymi puszkami rolek półksiężyca.
Przenieść do lekko nasmarowanych blach do pieczenia.
Wymieszać serek śmietankowy i jajko; wymieszać galaretkę pieprzową i miód. Łyżka 1 Łyżka. ser śmietankowy wymieszać w środku każdego okręgu ciasta, a górę z 2 łyżeczki. mieszanka galaretki pieprzowej.
Piec, w partiach, w 375 przez 15 do 18 minut lub do złotego koloru.