Przepis Crispy Panko Fish Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.53 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz tortille kukurydziane, śmietanę, olej z pestek winogron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca ryba Panko z pomarańczowym sosem sezamowym, Chrupiąca ryba Panko z pomarańczowym sosem sezamowym, oraz Chrupiące Tacos Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić filety rybne na kawałki, które są w przybliżeniu 2 cale długości i 1 cal szerokości.Zrób chrupiącą powłokę Panko Tori. W średniej misce do mieszania, ubić razem piwo lub seltzer, mąka, skrobia kukurydziana, sól, czosnek w proszku i pieprz cayenne. Należy pamiętać, że piwo będzie trudne do zmierzenia z powodu piany; będziesz potrzebować co najmniej 1 1/2 szklanki piwa, aby to ciasto. Ciasto powinno być grube jak ciasto naleśnikowe, ale jeśli wydaje się kępy lub zbyt grube dodać więcej piwa, seltzer lub wody, aż mieszanina jest wystarczająco cienka do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Filety Rybne
Dodatkowe Laski Cukierków
Woda Gazowana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Do innej miski wlać bułkę tartą panko. Miej pusty talerz pod ręką dla panierowanej ryby.Zanurz każdy kawałek ryby w cieście. Po wyciągnięciu ryby z ciasta, niech nadmiar ciasta uruchomić z powrotem do miski. Po zanurzeniu w cieście delikatnie zwinąć każdy kawałek w okruchy panko, aby pokryć. Pozostawienie zbyt dużej ilości ciasta na rybie doprowadzi do zbrylania się, więc upewnij się, że Twoja ryba jest tylko lekko pokryta cieście przed panierowaniem. Używaj jednej ręki do zanurzania na mokro, a drugiej do suchego, w przeciwnym razie skończysz z dużą ilością grudek w suchych składnikach powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Na pusty talerz ułożyć panierowaną rybę.Gdy ryba jest panierowany, ciepła 1/2 cala oleju do gotowania na patelni na średniej wysokości. Smażyć panierowane kawałki ryb partiami
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Jeśli olej jest w odpowiedniej temperaturze, powinien pęcherzyków i skwierczeć evenlyno rozpryski lub popping. Odwróć rybę, gdy zmienią się na ciemnobrązową. Potrzeba 2-3 minut na stronę, aby ryba stała się złota i chrupiąca. Podczas frytki rybne, ubij razem składniki sosu. Rezerwować SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieść smażone kawałki ryb na stojaku z drutu, aby osuszyć, jeśli masz. Dzięki temu ryby będą tak ostre, jak to możliwe. Użyj ręczników papierowych, aby złapać kapanie oleju pod stojakiem. Jeśli nie masz stojaka z drutu, możesz spuścić kawałki ryb na podwójnej warstwie ręczników papierowych.Kiedy wszystkie kawałki ryb są smażone, złóż tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Podgrzać tortille kukurydziane na patelni, aż staną się ciepłe, pachnące i elastyczne.
Umieść 2 kawałki smażonej ryby w każdym taco. Top z odrobiną rozdrobnionej sałaty, trochę pokrojonego w kostkę pomidora, 2 plastry awokado i 1 łyżka sosu śmietanowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.