Cajun Blackened Catfish Recipe

Cajun Blackened Catfish Recipe
Przepis Cajun Blackened Catfish Recipe jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, filety z suma, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Cajun Pecan Crusted Catfish Recipe, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący.

Instrukcje

1
Przyprawy i zioła wymieszać w płytkim naczyniu. Filety z suma opłucz pod zimną wodą, a następnie osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Umieść każdy filet w naczyniu przyprawowym i użyj palców, aby dokładnie pokryć mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, ciężkiej patelni (żeliwo działa najlepiej) na średnim ogniu. Otwórz okno, bo możesz trochę zapalić. Oznacza to, że proces czernienia działa. Filety smażyć z każdej strony przez 3-4 minuty, następnie wyjąć z patelni i od razu podawać z ulubionymi polędwicami i klinami cytrynowymi lub okrągłymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia90
Magazyn