Burgery Swordfish

Burgery Swordfish
Hamburgery Swordfish to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 8,83 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Skinny Taste ma 114 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka ząbków czosnku, szczypiorek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Burgery z miecznika z cytrynowym winegretem, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Swordfish Spiedini.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn