Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, ząbki czosnku, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z grzybami i porem, Budyń chlebowy z grzybami i porem, oraz Budyń chlebowy z grzybami i porem.
Instrukcje
1
W małej misce, moczyć suszone borowiki w gorącej wodzie, aż zmiękną, o 30 protokół.
Dodać pory i szczyptę soli i pieprzu i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(i Tylko Porcje)
5
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła wraz z różnymi grzybami i posiekanymi borowikami i gotuj na dużym ogniu, często mieszając, aż grzyby uwolnią swój płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
7
Wlać wino i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje i grzyby zaczną brązowieć, około 10 minut. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Lekko posmarować 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Pokrojony w kostkę chleb rozłóż w naczyniu do pieczenia i łyżkę grzybów na wierzchu. W dużej misce ubić jajka ze śmietaną, 1 szklanką parmezanu, tymiankiem i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent Tłuszczu
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół