Boston Brown farsz chlebowy z boczkiem i estragonem
Boston Brown farsz chlebowy z boczkiem i estragonem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, szczypiorek, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójny farsz chlebowy z brązowym masłem, boczkiem i szałwią, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. wszystkie kostki chleba podziel między 2 blachami do pieczenia.
Piec do wyschnięcia chleba, około 1 1/2 godziny.
Przenieść chleb do dużej miski.
Podsmaż boczek na dużej patelni, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe. Wyrzucić wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Dodać masło do kapieli i rozpuścić na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 7 protokół.
Dodać cebulę, szczypiorek, estragon, sól, pieprz, i zarezerwowane boczek do miski z chlebem; wrzucić do połączenia. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Masło 9x9x2-calowe naczynie do pieczenia.
Dodać bulion z kurczaka do mieszaniny chleba i wrzucić do zwilżenia.
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Farsz przykryć folią i piec 40 minut (50 minut w lodówce). Odkryć i piec, aż lekko rumiane na górze, o 20 minut dłużej.