Boston Brown farsz chlebowy z boczkiem i estragonem

Boston Brown farsz chlebowy z boczkiem i estragonem
Boston Brown farsz chlebowy z boczkiem i estragonem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, szczypiorek, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójny farsz chlebowy z brązowym masłem, boczkiem i szałwią, Boston Brown Bread, oraz Boston Brown Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121°. wszystkie kostki chleba podziel między 2 blachami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec do wyschnięcia chleba, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść chleb do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Podsmaż boczek na dużej patelni, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe. Wyrzucić wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Dodać masło do kapieli i rozpuścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać cebulę, szczypiorek, estragon, sól, pieprz, i zarezerwowane boczek do miski z chlebem; wrzucić do połączenia. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
BoczekBoczek
ChlebChleb
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Masło 9x9x2-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Dodać bulion z kurczaka do mieszaniny chleba i wrzucić do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ChlebChleb
10
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
11
Farsz przykryć folią i piec 40 minut (50 minut w lodówce). Odkryć i piec, aż lekko rumiane na górze, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn