Blankiet Cielęcy

Blankiet Cielęcy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Blanquette cielęciny spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 819 kalorii, 70g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, sok z cytryny, pierś cielęcą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Blankiet z cielęciny, Blanquette de Veau, oraz Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cielęcinę zalać zimną wodą, aby ją" zblanszować".
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
2
Odcedzić i opłukać cielęcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
W rondlu zagotować około 2 szklanki wody, a następnie dodać na krótko cebulę perłową, aby je oparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odcedzić i zdjąć skórki z perłowej cebuli i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
5
W dużym rondlu, połączyć cielęcinę z bulionem i dusić przykryte na średnim ogniu, aż cielęcina będzie miękka, o 1 1/2 godziny. Po gotowaniu cielęciny około 30 minut, dodać saszetkę d ' Epices. Następnie odkryj garnek, aby umożliwić zmniejszenie zapasów, aby zintensyfikować smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
4 łyżki masła rozpuścić w małym garnku i stopniowo dodawać mąkę, aby uzyskać białą zasmażkę. (Nie pozwól zasmażyć zasmażki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wyjąć i wyrzucić saszetkę z gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
8
Dodać zasmażkę do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Na innej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki masła i delikatnie ugotuj perłową cebulę i grzyby, aż będą miękkie. Do tej patelni, dodać sok z cytryny i sól i pieprz, do smaku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Ciepło pod blankietem (gulaszem) musi być takie, aby gulasz znajdował się tuż poniżej wrzenia. W małym garnku ubijamy żółtka i śmietanę (tzw. łącznik) i podgrzewamy podgrzewając delikatnie i stopniowo. (Tylko go podgrzewasz. Nie gotować. Nie gotuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Dodaj łącznik do blankietu.
12
Dodaj zarezerwowaną cebulę perłową i grzyby. W razie potrzeby dostosuj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn