Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Blanquette cielęciny spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 819 kalorii, 70g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, sok z cytryny, pierś cielęcą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Blankiet z cielęciny, Blanquette de Veau, oraz Ciasto z szynką cielęcą i jajkiem V-Tol dla podobnych receptur.
W rondlu zagotować około 2 szklanki wody, a następnie dodać na krótko cebulę perłową, aby je oparzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odcedzić i zdjąć skórki z perłowej cebuli i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
5
W dużym rondlu, połączyć cielęcinę z bulionem i dusić przykryte na średnim ogniu, aż cielęcina będzie miękka, o 1 1/2 godziny. Po gotowaniu cielęciny około 30 minut, dodać saszetkę d ' Epices. Następnie odkryj garnek, aby umożliwić zmniejszenie zapasów, aby zintensyfikować smak.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
4 łyżki masła rozpuścić w małym garnku i stopniowo dodawać mąkę, aby uzyskać białą zasmażkę. (Nie pozwól zasmażyć zasmażki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Wyjąć i wyrzucić saszetkę z gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
8
Dodać zasmażkę do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Na innej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki masła i delikatnie ugotuj perłową cebulę i grzyby, aż będą miękkie. Do tej patelni, dodać sok z cytryny i sól i pieprz, do smaku, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula Perłowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Ciepło pod blankietem (gulaszem) musi być takie, aby gulasz znajdował się tuż poniżej wrzenia. W małym garnku ubijamy żółtka i śmietanę (tzw. łącznik) i podgrzewamy podgrzewając delikatnie i stopniowo. (Tylko go podgrzewasz. Nie gotować. Nie gotuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Dodaj łącznik do blankietu.
12
Dodaj zarezerwowaną cebulę perłową i grzyby. W razie potrzeby dostosuj sól i pieprz do smaku.