Biszkopt do smarowania cynamonem i czekoladą
Cynamon i czekolada Spread biszkopt może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz samodzielnie rosnącą mąkę, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Jabłko Cynamonowe Spread, Cynamon-Figa masło nerkowca Spread lub Dip, oraz Pasta Cynamonowa MIODOWA do bajgli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8-calowy Okrągły patelnia ciasto, lub linia z pergaminem.
W średniej misce wymieszać masło i cukier na gładką masę. Wymieszać w mleku i ubitych jaj, aż dobrze wymieszane.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i cynamonem, wymieszać, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać około trzech czwartych ciasta do przygotowanej patelni tortowej. Łyżka w czekoladzie z orzechami laskowymi i zawirować do ciasta za pomocą dwóch palców.
Wlać resztę ciasta na patelnię i ostrożnie rozłożyć na boki.
Na wierzch posypać białą czekoladą.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż ładnie się zarumienią i będą sprężyste w dotyku.