Beef Stroganoff
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowiny Stroganoff spróbować. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz paprykę, śmietanę, makaron jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę po przekątnej na ziarno na paski o szerokości 1/4 cala; pokrój paski na kawałki o szerokości 2 cali.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Usuń wołowinę z patelni; umieść w średniej misce i utrzymaj ciepło.
Dodaj grzyby cremini i cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół.
Do wołowiny dodaj mieszankę z grzybami cremini.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać mąkę. Gotować 1 minutę, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać bulion, stale mieszając. Gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje i bąbelki, stale mieszając.
Dodać mieszaninę wołowiny, sherry, sól, i pieprz do patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty.
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 sekund. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Połączyć makaron i mieloną pietruszkę.
Podawać mieszaninę wołowiny na makaron.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.