Bachelor ' s Hash
Bachelor ' s Hash wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz boczek, kukurydzę, sól i mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Old Bachelor ' s Jam, Bachelor ' s Pasta, oraz Gulasz kawalera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż mięso jest Kruche i równomiernie rumiane.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Przenieś wołowinę do naczynia do pieczenia 8x8 cali.
Warstwę około 1/4 cebuli na wierzchu wołowiny, a następnie rozłożyć starte ziemniaki na cebuli. Doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż kolejną 1/4 cebuli, a następnie ułóż marchewkę na wierzchu. Ponownie doprawić solą i pieprzem.
Dodaj kolejną warstwę cebuli, a następnie przykryj kukurydzą. Doprawić solą i pieprzem, a następnie doprawić pozostałą cebulą.
Rozłóż fasolkę szparagową na cebuli, a następnie ułóż plastry boczku na wierzchu. Pokrywa z folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, następnie zdjąć folię i kontynuować pieczenie, aż boczek będzie chrupiący i ziemniaki będą miękkie, o 20 minut więcej.