Baba Ghanoush Z Chipsami Pita
Przepis Baba Ghanoush z chipsami Pita jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Mieszanka bakłażana, sok z cytryny, pitas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Baba Ghanoush z ciepłą pitą, Sałatka z kurczaka Pita z Babą Ghanoush, oraz Baba Ghanoush.
Instrukcje
Umieść kliny pita w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 9 minut lub aż chrupiące i rumiane.
Przebić skórkę bakłażana kilka razy widelcem.
Miejsce wycięte bok w dół na blasze pokrytej folią aluminiową.
Piec w 400 przez 25 minut lub aż bakłażan będzie miękki po przekłuciu widelcem.
Usuń bakłażana z blachy do pieczenia i ostudzić.
Miąższ wyjąć łyżką i umieścić w robocie kuchennym.
Dodaj tahini i pozostałe składniki; proces aż gładka, skrobanie w dół boki miski raz.