Aromatyczna fasolka szparagowa z czosnkiem
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Zesty Garlic Green Beans. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 50 kalorii , 3 g białka i 0 g tłuszczu każda. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka suszonych pomidorów w oleju, fasolki szparagowej, przyprawy cytrynowo-pieprzowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74% , to danie jest dobre. Zesty Green Beans , Zesty Green Beans i Zesty Italian Green Beans są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Odcedzić pomidory, zachowując 2 łyżki oleju. W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę na zarezerwowanym oleju przez 8-10 minut lub do miękkości.
Dodać pomidory, czosnek i pieprz cytrynowo-cytrynowy; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Dodać mrożoną fasolkę szparagową i wymieszać do pokrycia. Przykryj i gotuj przez 8 minut lub tylko do momentu, aż się rozgrzeje, od czasu do czasu mieszając.
Odkryj i gotuj jeszcze 2-3 minuty lub do momentu, aż płyn prawie odparuje.