Arepas ze słoną polewą

Arepas ze słoną polewą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Arepas z pikantną polewą spróbuj. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 127 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z moich przepisów wymaga arepas, queso fresco, salsy awokado i prostej fasoli. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Wenezuelskie Arepy z wieprzowiną (Arepas Rumberas), Arepas de Yuca (Cassavan Arepas), oraz Ugotuj książkę: tuńczyk pieczony w piekarniku z pikantną polewą.

Instrukcje

1
Ułóż Arepa na talerzu. Łyżka 1/4 szklanki prostej czarnej fasoli na każdym arepa. Top każdej porcji z 1 łyżką salsy awokado i 1 1/2 łyżki queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn