Acorn Squash Nadziewane miłością: Zucca al Forno
Acorn Squash Nadziewane miłością: Zuccan al Forno może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 840 kalorii, 29g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, gałkę muszkatołową, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim saute patelni, ciepła 3 łyżki masła, dodać cebulę i grzyby, i saute, aż zmiękną i cebuli uwolnienia ich soki.
Dodać sól i pieprz do smaku i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce, połączyć mascarpone, Emmentaler, Parmigiano-Reggiano, jajka, i gałka muszkatołowa, i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z cebulą i grzybami.
Na patelni saute, roztopić pozostałe masło i wrzucić w kostkach chleba, gotowanie na dużym ogniu, aż będą chrupiące.
Umieść squasha w naczyniu do pieczenia i, używając łącznie 1/3 mieszanki sera, studzić dno każdej z Kabaczek. Używając łącznie połowy kostek chleba, umieść je w równych ilościach w każdej z Kabaczek. Na wierzchu warstwę kostki chleba z większą ilością mieszanki sera, następnie pozostałe kostki chleba i pozostały ser. Wymień wierzch na dynię i piecz 1 1/2 godziny w piekarniku, aż miąższ będzie bardzo miękki.
Wyjąć z piekarnika, ostudzić na kilka minut i czerpać się ser i miąższ służyć.