Sos Barbecue Brzoskwiniowo-Bourbonowy

Sos Barbecue Brzoskwiniowo-Bourbonowy
Sos Barbecue brzoskwiniowo-Bourbonowy może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, musztarda dijon, świeżo czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia, Wolnoopalacz wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia, oraz Wolnoopalacz wieprzowina z sosem Barbecue Bourbon-brzoskwinia.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy pienienie ustąpi, dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj brzoskwinie, ketchup, bourbon, brązowy cukier, ocet, miód, melasę, musztardę, Worcestershire i ostry sos i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż brzoskwinie zmiękną i sos lekko zgęstnieje, około 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
SOS Puree z blenderem zanurzeniowym lub przenieść sos do słoika zwykłego blendera i proces, aż będzie gładka. Doprawić solą i dodatkowym ostrym sosem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do słoika i przechowywać w lodówce do miesiąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn