Okruchy Ciasto Muffin Topy

Okruchy Ciasto Muffin Topy
Okruchy Ciasto Muffin Topy może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 268 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, sody oczyszczonej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Piernikowe Muffinki Topy, Almond Joy Muffin Topy, oraz Blueberry Muffin Tops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciasta: wyreguluj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj górną patelnię muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wymieszać cukier, sól, roztopione masło i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubić w jajku, mleku, śmietanie i wanilii. W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij do mokrej mieszaniny, aż tylko połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
W dużej misce wymieszać mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj roztopione masło i wanilię, i wrzucić palcami, aż mieszanina tworzy wilgotne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
3
Łyżka 2 łyżki ciasta do każdej filiżanki i równomiernie rozprowadzić (patrz uwaga).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Posypać 1/2 mieszaniny okruchów.
5
Piec do jasnego złota i ciasta są po prostu firmy, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ciasto ostygnie na patelni 5 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia. Powtórz z pozostałym ciasto i okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn