Żeberka Pat z brzoskwiniowym sosem BBQ

Żeberka Pat z brzoskwiniowym sosem BBQ
Żeberka Pat z brzoskwiniowym sosem BBQ to bezglutenowe danie główne. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 6,21 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 108g białka, 164g tłuszczu i w sumie 2143 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork ma 4 fanów. Jeśli masz pod ręką sos worcestershire, żeberka wieprzowe, nektar brzoskwiniowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 12 godzin i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Żeberka Pat z brzoskwiniowym sosem BBQ, Żeberka dla niemowląt z ognistym brzoskwiniowym sosem BBQ, oraz Żeberka wieprzowe wolnowarowe z pikantnym sosem brzoskwiniowo-Mango BBQ.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: chipsy hikory, brykiety nasycone i węglowe, nasycone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1
Dodaj sól, paprykę, chile w proszku, czosnek w proszku i brązowy cukier do miski i mieszaj, aż dokładnie się połączą. Trzymaj pocieranie w hermetycznym pojemniku do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W przypadku żeber: opłucz i osusz żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
3
Połóż je na czystej desce do krojenia i zdejmij cienką tłustą skórkę wyściełającą spód żeber. Przytnij żebra całego nadmiaru tłuszczu. Zachowaj 2 łyżki pocierania brzoskwini (1 na żeberka i 1 na sos), a następnie obficie posyp każdą stronę pozostałym pocieraniem i zawiń żeberka w folię. Wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin, aby smaki mogły przeniknąć do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Napełnij grill frytkami i brykietami i podgrzej je do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Połóż żeberka bardziej mięsną stroną do dołu na pośrednim ogniu i gotuj przez 3 godziny z przykryciem grilla do dołu. Obróć płyty i gotuj, aż żeberka łatwo się wyginą, około 1 godziny. W tym momencie wyjmij je z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Posyp płyty 1 łyżką zarezerwowanej brzoskwini i pokrój na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Pokrój każdą płytę na pojedyncze żeberka i posmaruj sosem Gina ' s Peach BBQ. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
8
Roztop masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodaj czosnek i szalotkę i smaż do miękkości, około 3 minut. Dopraw solą, pieprzem i brzoskwinią. Mieszaj drewnianą łyżką, aż pachnie. Dodaj keczup, nektar brzoskwiniowy, ocet jabłkowy, musztardę, Worcestershire i sok z cytryny. Doprowadź składniki do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
10
Gotuj, aż zgęstnieje, około 30 minut, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dostosuj przyprawy i ciesz się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2(zima)świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinektar brzoskwiniowynektar brzoskwiniowy3kgsżeberka wieprzoweżeberka wieprzowe1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)reserved peach dry rubreserved peach dry rub1małeszalotka pokrojona w kostkęszalotka pokrojona w kostkę2(zima)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn