Śmietana polewa czekoladowa jest bezglutenowe lukier. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu z wanilii, cukier cukierniczy, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Śmietana Polewa Czekoladowa, Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowo-śmietankowym (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Ciasto czekoladowo-majonezowe z lukrem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić czekoladę i masło razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2
Ostudzić i zmiksować w śmietanie, wanilii i soli. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, aż lukier będzie konsystencji rozprzestrzeniania, ubić dobrze.