Śmietana i wołowina
Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Przepis ten podaje 54. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jajko, grzyby, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Pieczarki z kwaśną śmietaną, Śmietana Łososiowa (Pasty), oraz Sour Cherry Turnovers podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, cukier i sól.
Pokrój w skróceniu, aż będzie kruchy. Wymieszać ze śmietaną i żółtkiem aż do zwilżenia. Kształtuj się w piłkę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wołowinę, cebulę i grzyby, aż mięso nie będzie już różowe.
Zdjąć z ognia; odcedzić. Wymieszać ze śmietaną, solą, oregano i pieprzem.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/8 cala. grubość.
Pokrój mąką 3-in. obcinarka okrągła.
Umieść zaokrągloną łyżeczkę nadzienia po jednej stronie każdego koła; Złóż ciasto na nadzieniu. Naciśnij krawędzie widelcem, aby uszczelnić. Fiuty z widelcem. Powtórz.
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia. Jajko ubić wodą; przeczesać.
Piec w temperaturze 450° przez 12-15 minut lub aż lekko się zarumieni.