Łatwy Sztuczny Mus Czekoladowy
Łatwy Sztuczny mus czekoladowy to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 5G białka, oraz 31g tłuszczu. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 50 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanillanu, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwe Ciasto Z Musem Czekoladowym, Łatwy Mus Czekoladowy, oraz Łatwy Mus Czekoladowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj ser mascarpone, śmietanę i ekstrakt waniliowy.
Rozpuść kawałki czekolady w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i zeskrobując boki gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Złóż rozpuszczoną czekoladę do mieszanki sera mascarpone.
Wstaw do lodówki do zestalenia, 1 do 2 godzin.