Zupa z soczewicy i szpinaku po syryjsku
Syrian-Style soczewica i szpinak zupa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 179 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz sól, szpinak, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Syryjska Zupa Z Soczewicy, SYRYJSKA ZUPA SZPINAKOWA, oraz Zupa Z Soczewicy Po Włosku.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i gotować do miękkości około 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj soczewicę i wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż soczewica są miękkie, 20 do 25 protokół. Czas gotowania zależy od świeżości soczewicy.
Kadzi pół szklanki płynu zupy do miski i ubić w mące do postaci pasty.
Dodaj szpinak, sok z cytryny i sól. Jeśli wolisz cieńszą zupę, dodaj trochę więcej wody. Gotować, aż szpinak zwiędnie, o 5 protokół. Dostosuj sól i cytrynę do swojego gustu.