Zupa z makaronem wołowym (Pho Bo) jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i zbierz sól, regularne liście bazylii, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym, oraz Zupa Z Makaronem Wołowym.
Instrukcje
1
Zawiń imbir, szalotki, anyż Gwiaździsty i cynamon w dwie warstwy gazowej (około 17 przez 17 w.); krawat z ciężkiego bawełnianego sznurka. W 8-do 10-quart patelni, połączyć chuck wołowiny, bulion, 2 1/2 wody ćwiartki, 1/4 szklanki sosu rybnego, cukier, i spice bundle. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; odkryć, zmniejszyć ogień,i gotować, aż wołowina będzie miękka po przekłuciu, 1 1/2 do 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Sos Rybny
Anyż Gwiaździsty
Szalotka
Imbir
Bulion
Cukier
Woda
Wołowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Patelnia
2
Łyżką szczelinową przełożyć mięso na deskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
3
Usunąć i wyrzucić spice bundle. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
4
Dodaj sól i więcej sosu rybnego do smaku. Powrót bulionu na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Bulion
Sól
5
W międzyczasie ułóż na talerzu kiełki fasoli, chili, bazylii, kolendry i limonek. Gdy uchwyt wołowy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, cienko pokroić w poprzek ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Fasoli
Kolendra
Papryka Chili
Bazylia
Ziarna
Wapno
Wołowina
6
Zanurz pokrojoną polędwicę w gotującym się bulionie (użyj drucianego kosza lub sitka, jeśli jest dostępny) i gotuj tylko do brązowego na zewnątrz, ale nadal różowego w środku, 30 sekund do 1 minuty; wyciągnij (z koszem lub łyżką szczelinową).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Porterhouse
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Sito
7
Kopiec gorący gotowany makaron ryżowy równo w głębokich miseczkach (o pojemności co najmniej 3 filiżanek). Top równo z Chucka wołowego, polędwicy, żółtej cebuli i zielonej cebuli. Bulion z kadzi na porcjach, aby obficie pokryć.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Raats Original Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.