Zupa z czarnej fasoli i salsy

Zupa z czarnej fasoli i salsy
Zupa z czarnej fasoli i salsy to danie główne, które serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lakto ovo wegetariański przepis ma 252 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką kurkumę, posyp pieprzem cayenne, kolendrą i kilkoma innymi składnikami, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 73%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy, Zupa z czarnej fasoli i salsy, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli I Salsy.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn