Zupa Z Białej Fasoli
Zupa z białej fasoli-Chard może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szwajcarski chard, czosnek, pieczona papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Spróbuj Zupa z bulionu i białej fasoli, Zupa Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską, oraz Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler i 1 1/2 łyżeczki soli i gotować, aż warzywa będą złote, o 5 protokół.
Dodać fasolę i bulion, doprowadzić do duszenia i gotować 15 protokół.
Tymczasem podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pieczoną paprykę, mielony czosnek i kolendry i gotować, aż czosnek jest miękki, o 2 protokół. Wymieszać w chard, przykryć i gotować, aż zwiędną, 1 do 2 protokół. Zeskrobać zawartość patelni do garnka i gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Pieczywo tostować, następnie natrzeć całym ząbkiem czosnku.
Zupę podawać z chlebem i klinami cytrynowymi, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos