Zupa Ratatouille

Zupa Ratatouille
Zupa Ratatouille może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukinię, pomidory bez dodatku soli, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Zupa Ratatouille, Zupa Ratatouille, oraz Zupa Ratatouille Z Klopsikami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w holenderskim piekarniku, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn