Zupa potticker to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka baby bok choy, zielona cebula, przyprawiony ocet ryżowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Kurczaka Potticker, Potticker Meatball Asian Noodle Soup-Low Carb & Gluten Free, oraz Pierogi Potticker dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć bulion, ocet, sos sojowy, i czosnek w 5-do 6-quart patelni; przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać garnki i powrócić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pottickers
3
W międzyczasie przyciąć i wyrzucić końce z bok choy, a następnie cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
4
Dodaj bok choy i marchewkę do zupy i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, aż potstickers nie są już różowe w środku (wyciąć do testu) i ciasto jest delikatne do gryzienia, 2 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pottickers
Bok Choy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)