Zupa Pomidorowa Czerwona Papryka
Pomidorowa zupa z czerwonej papryki może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Ułóż kawałki pieprzu na stojaku brojlerów tak, że nie dotykają się nawzajem, i broil, aż skóra jest głównie zwęglone i papryki są zmiękczone, 8 do 10 protokół.
Umieść papryki w zamykanej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i pozostaw do ostygnięcia; zdejmij skórę po ostygnięciu. Grubo posiekać paprykę.
W dużym rondlu na średnim ogniu umieścić pokrojoną paprykę, cebulę, seler, czosnek, wywar z kurczaka i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż cebula i seler są miękkie, o 15 protokół. Wymieszaj 2 28-uncjowe puszki pokrojonych w kostkę pomidorów i usuń z ognia.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami do uzyskania gładkości. Alternatywnie, można użyć blendera i puree zupę prawo w garnku.
Powrót zmiksowaną zupę do rondla, i mieszać w 14,5 uncji puszki pomidorów pokrojonych w kostkę i parmezan. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale ubijając, aby stopić ser. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Doprowadzić garnek wody do wrzenia i wymieszać tortellini. Gotować tortellini na średnim ogniu do miękkości, około 5 minut; odcedzić w durszlaku ustawionym w zlewie, spłukać wodą i wymieszać z zupą.