Zupa Pomidorowa Czerwona Papryka

Zupa Pomidorowa Czerwona Papryka
Pomidorowa zupa z czerwonej papryki może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ułóż kawałki pieprzu na stojaku brojlerów tak, że nie dotykają się nawzajem, i broil, aż skóra jest głównie zwęglone i papryki są zmiękczone, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
3
Umieść papryki w zamykanej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i pozostaw do ostygnięcia; zdejmij skórę po ostygnięciu. Grubo posiekać paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4
W dużym rondlu na średnim ogniu umieścić pokrojoną paprykę, cebulę, seler, czosnek, wywar z kurczaka i liście laurowe i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż cebula i seler są miękkie, o 15 protokół. Wymieszaj 2 28-uncjowe puszki pokrojonych w kostkę pomidorów i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
6
Wlać zupę do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Przytrzymaj pokrywkę blendera złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść zupę, zanim zostawisz ją na puree. Puree partiami do uzyskania gładkości. Alternatywnie, można użyć blendera i puree zupę prawo w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Powrót zmiksowaną zupę do rondla, i mieszać w 14,5 uncji puszki pomidorów pokrojonych w kostkę i parmezan. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale ubijając, aby stopić ser. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Doprowadzić garnek wody do wrzenia i wymieszać tortellini. Gotować tortellini na średnim ogniu do miękkości, około 5 minut; odcedzić w durszlaku ustawionym w zlewie, spłukać wodą i wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
TortelliniTortellini
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn