Zupa kalafiorowa z kurczaka Nichole
Zupa z kalafiora z kurczaka Nichole może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, cebulę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Ryżowa Z Kalafiorem Z Kurczaka, Obfita Zupa Z Kalafiora Z Kurczaka, oraz Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Umieść ziemniaki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Pieczemy ziemniaki w rozgrzanym piekarniku do miękkości, około 30 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku do zupy na średnim ogniu. Wymieszać seler, marchew, cebulę i czosnek do gorącej oliwy z oliwek; doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Bulion z kurczaka wymieszać z mlekiem do mieszanki warzywnej; doprowadzić do wrzenia.
Dodać kalafior do warzyw i rosołu z kurczaka mieszaniny. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż kalafior będzie miękki, o 10 protokół.
Ziemniaki, kurczak i parmezan wymieszać z warzywami i bulionem; dusić na wolnym ogniu, aż kurczak zostanie podgrzany i ser się roztopi, 20 minut.